Direct la continutul paginii »

American Restaurant System SAIntrarea Pizza Hut pe piata Romaneasca s-a produs in 1994, moment in care publicul de aici nu era obisnuit cu ideea de restaurant de sistem. Primii pasi au fost in gasirea unei locatii cat mai potrivite si schimbarea mentalitatii clientilor.
Astfel primului restaurant, aflat in Calea Dorobantilor i s-au alaturat alte sapte in Bucuresti, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Constanta si Timisoara.

In Romania, Pizza Hut opereaza sub contract de franciza prin care licenta este acordata companiei
S. C. American Restaurant System S.A .

In intreaga Europa, brand-ul Pizza Hut trece printr-un proces de schimbare a imaginii si a ofertei. De la categoria de restaurant cu servire rapida, se face un salt la ceea ce in industria Food & Beverage se numeste „casual concept”– trecere fireasca, generata de trend-ul acestei ramuri si de preferintele consumatorilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale American Restaurant System SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre American Restaurant System SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii American Restaurant System SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.441