Direct la continutul paginii »

Schi Mont SRLAvand ca punct de plecare orasul Sinaia, situat la o altitudine de 800 m si fiind cea mai importanta statiune turistica din judetul Prahova, iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna vor descoperi si vor fi intampinati, pe drumul care urca spre cota 1400, de Cabana Schiori.

Cabana Schiori propune o oferta de cazare de 33 locuri, dispunand de 3 garsoniere, 4 camere duble şi 4 duplexuri care satisfac cele mai exigente cerinte printr-un confort sporit si dotari ultramoderne (mobilier nou, LCD, frigider si baie proprie).

Construita in terase, Cabana Schiori are o vedere splendida asupra peisajului montan inconjurator.

Restaurantul cabanei are o capacitate de 130 de locuri si intr-un ambient modern şi confortabil va ofera sortimente bogate de bauturi si de preparate romanesti si haiducesti iar formatia noastra va va incanta cu o prestatie muzicala de exceptie. Vi se pune de asemenea la dispozitie o terasa de 80 de locuri unde puteti savura specialitati pregatite la gratar.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Schi Mont SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Schi Mont SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Schi Mont SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.