Direct la continutul paginii »

Inromindia Trading SRLEste cunoscut faptul ca la Taj Restaurant poti intalni persoane celebre atat din Romania dar si din toata lumea, motiv pentru care, orice eveniment la care isi anunta participarea o personalitate din lumea artistica este un prilej de sarbatoare pe care dorim sa il impartim cu dvs.

Restaurantul nostru organizeaza receptii,mese festive,cocktailuri in limita a 80 de persoane in restaurant sau pentru 300 persoane in locatii outdoor.

Dorinta noastra este ca dvs sa fiti pe deplin multumit(a) atunci cand comandati mancare pe site-ul nostru. Daca nu sunteti multumit de calitatea produselor cumparate, le puteti returna la livrare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inromindia Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inromindia Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inromindia Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.680