Direct la continutul paginii »

Auto M. & Company SRLAvantajul Pensiunii Romantika*** este, ca se situeaza în centrul tarii, ceea ce permite accesul usor din orice colt al României. Dupa marimea si echipamentele tehnice puse la dispozitie, sala noastra de conferinte ofera posibilitatea organizarii unor întâlniri pentru oameni de afaceri, diferite prezentari si alte întruniri organizate.


Colegii firmei fondate în anul 1994 în ultimii zece ani au prestat servicii de calitate în domeniul serviciilor hoteliere si de alimentatie publica, precum si al service-ului auto.

Restaurantul va ofera atmosfera placuta, servire personalizata, si are parcare privata. Pe lânga specialitatile internationale, maghiare si transilvanene încercam sa satisfacem gustul oaspetilor nostri..

Va asteptam cu drag pe Dumneavoastra si familia Dvs. la restaurantul, barul, pensiunea si gradina de vara Romantika, la 2,8 km de centrul Odorheiului, pe drumul spre Miercurea-Ciuc.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto M. & Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto M. & Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto M. & Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.