Direct la continutul paginii »

C.s.c. Exim 92 SRLWU XING urmeaza pe parcursul intregii sale activitati cele 5 elemente ale lucrului bine-facut, ce sunt considerate a fi si valorile companiei: calitate, promptitudine, incredere, constanta si onestitate.

De 12 ani studiem piata din Bucuresti si analizam solicitarile clientilor. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare si de diversificare a gamei de preparate chinezesti. Deoarece foarte putini oameni mai au timp sa stea în bucatarie sa gateasca, iar in acelasi timp isi doresc o alimentatie sanatoasa, noi le oferim posibilitatea sa îsi foloseasca timpul pentru alte activitati

Încercam sa respectam preferintele clientilor: daca va place un anumit fel de mâncare chinezeasca, însa vi se pare prea picant, prea sarat sau îl doriti mai acrisor, bucatarii nostri îl vor prepara dupa gustul dumneavoastra.

WU XING s-a detasat în pozitia de lider, datorita calitatii preparatelor chinezesti, serviciilor si nu în ultimul rând a numarului mare de comenzi de mancare la domiciliu sau la birou pe care le avem zilnic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale C.s.c. Exim 92 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre C.s.c. Exim 92 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii C.s.c. Exim 92 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.574