Direct la continutul paginii »

Integral Sheriff SRLPensiunea "Old Sheriff" va ofera cazare la preturi cuprinse intre 100 si 150 ron (micul dejun si cina sunt incluse in acest tarif), cu reduceri in functie de perioada pe care doriti sa o petreceti la noi.

Restaurantul pensiunii "Old Sheriff" este situat la parterul cladirii, are o capacitate de 150 de locuri, dispune de aer conditionat, extractoare de fum si va surprinde printr-un ambient elegant si primitor,

Aici puteti organiza mese festive, alegand un meniu propus de bucatarii nostri sau unul stabilit impreuna cu dumneavoastra. Alte facilitati ale restaurantului: salon pentru nefumatori, program nonstop. Bucataria dispune de dotari profesioniste,iar personalul nostru va ofera intr-un timp eficient preparate traditionale si specialitati ale casei.

Pensiunea are parcare iluminata si supravegheata video.Cele 8 camere de la parterul cladirii, insumand 20 locuri, prezinta avantajul de a oferi acces usor persoanelor virstnice si cu dizabilitati locomotorii. Este permis accesul cu animale de companie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Integral Sheriff SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Integral Sheriff SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Integral Sheriff SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max