Direct la continutul paginii »

Select Catering SRLBucataria noastra profesionala dispune de aragaze, cuptoare, plite electrice, friteuze, grill-uri, bain-marie, tigai basculante, masina de tocat, feliatoare, masina de taiat cartofi si legume, mixere si instrumentarul auxiliar. La acestea se adauga echipamentele frigorifice si cele de impachetare (pentru stocare sau livrare).

Ocaziile in care consumatorii apeleaza la noi sunt de obicei mese festive, dineuri oficiale, petreceri aniversare, receptii, simpozioane, mese comemorative, prezentari de moda, dar si nunti, botezuri sau alte categorii de petreceri private. In acest sens, SELECT CATERING dispune de o oferta diversificata, usor adaptabila.

Un loc foarte important il ocupa evenimentele organizate de marile companii - "corporate events". Serviciile si produsele oferite de SELECT CATERING sunt la un nivel profesional la fel de ridicat precum renumele companiei care le solicita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Select Catering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Select Catering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Select Catering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.102