Direct la continutul paginii »

Eurest Rom SRLEurest functioneaza pe piata din Romania din 2001. In prezent, Eurest este cea mai mare companie de catering din tara si face parte din Topul celor mai bune 100 companii din Romania.

Eurest detine mai mult de 45 de restaurante care deservesc zilnic aproximativ 18 000 de clienti si a fost desemnat lider, in Romania, la categoria Administrarea Serviciilor de Catering in anul 2005.

Ne remarcam prin dezvoltarea si livrarea de servicii de catering originale si oferirea de solutii adaptate, astfel incat sa venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu un inalt nivel de servire, eficienta, consecventa si flexibilitate indiferent de domeniul si locatia in care activati: cladiri de birouri, zone industriale, scoli, colegii si spitale.

Lucrand in parteneriat cu fiecare client, EUREST ofera servicii de catering care vin in intampinarea tuturor necesitatilor, indiferent de marimea afacerii sau daca este la nivel global sau local.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurest Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurest Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurest Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.813