Direct la continutul paginii »

Casa Rustic SRLLa restaurantul Casa Rustic traiti clipe de neuitat intr-o ambianta rustica sau de lux, cu cele mai rafinate mancaruri si servicii.

Profilul restaurantului a fost ales fara ezitari, dorinta proprietarului fiind sa obtina un restaurant cu specific romanesc, unde sa se serveasca feluri traditionale asa cum le gatea bunica domniei sale.

Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la restaurantul Casa Rustic.

Restaurantul Casa Rustic va pune la dispozitie cele mai gustoase mancaruri traditionale romanesti, insotite de servicii de calitate la cele mai mici preturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa Rustic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa Rustic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa Rustic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.581