Direct la continutul paginii »

Club A. Ro SRLDiversitatea vinurilor din marile podgorii ale Romaniei, soiurile renumite ale Europei ca si vinurile de colectie, insotesc si innobileaza oferta gastronomica a Clubului A.RO.

Restaurantul, amenajat modern, are o capacitate de 200 locuri in trei saloane dispuse pe 2 etaje . Ambianta distinsa a localului permite organizarea de cine in familie sau diuneuri de afaceri ,mese de conferinte si seminarii, de cocktail-uri, receptii, banchete, dejunuri.

Sala de fitness este dotata cu aparate pentru 26 de posturi de lucru. Intreaga activitate se desfasoara sub indrumarea personalului de specialitate, echipei formate din Profesor Coordonator, Instructori sportivi.

Restaurantul, amenajat modern, are o capacitate de 200 locuri in trei saloane dispuse pe 2 etaje . Ambianta distinsa a localului permite organizarea de cine in familie sau diuneuri de afaceri ,mese de conferinte si seminarii, de cocktail-uri, receptii, banchete, dejunuri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Club A. Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Club A. Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Club A. Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.