Direct la continutul paginii »

Dunicec Com SRLS.C. Dunicec Com S.R.L. este infiintata in anul 1994. Inca de la inceput firma a fost axata pe comert de produse alimentare si transport intern si international. O data cu dezvoltarea afacerii, partea de comert produse alimentare s-a dezvoltat cel mai rapid si eficient.

Pe masura ce numarul de magazine proprii de comert produse alimentare si nealimentare a crescut, obiectivul principal al firmei s-a mutat de la transportul la productia de panificatie. Astfel, incepand cu anul 2008 firma noastra produce si comercializeaza produse de panificatie.

Dezvoltarea firmei insa nu s-a oprit aici. Eficientizand fiecare proces de productie si comercializare, Dunicec COM a preluat in anul 2008 fabrica de MINIBREZEL din Bacau.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dunicec Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dunicec Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dunicec Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.576