Direct la continutul paginii »

Sandy Impex SRLSocietatea noastra activeaza pe piata de panificatie din judetul Bihor din anul 2000. De la o mica afacere de familie firma s-a dezvoltat in fiecare an si dupa ce a investit intr-o moara moderna, cu o capacitate de productie de 30 tone grau/zi, situata in localitatea Sacueni, judetul Bihor, a finalizat in octombrie 2008 o noua si importanta investitie, concretizata intr-o fabrica de panificatie si patiserie(proaspata si congelata).

Noua fabrica a fost ridicata intr-o locatie amplasata la 2 km de granita cu Ungaria, cu front la drumul european E 60. Utilajele achizitionate sunt noi si de ultima generatie, fiind furnizate de producatorii numarul unu mondial din domeniu: DIOSNA pentru malaxare aluat, HATON pentru ridicatorul de cuve, divizorul automat de aluat si modelatorul conic, FRITCH pentru linia MULTICAT de patiserie si MIWE pentru dospitoare, cuptoare pe vatra si cuptoare rotative, masina semiautomata de ambalat patiserie. Gratie acestor dotari de ultima generatie 80% din procesul de productie al fabricii este automatizat. Aceste dotari tehnice sunt completate de priceperea unui personal calificat si specializat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sandy Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sandy Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sandy Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.801