Direct la continutul paginii »

Europan SRLActivitatea firmei SC Europan SRL are o tradiţie în domeniul panificaţii, patiserie şi morărit. Până în anul 1999 a funcţionat sub denumirea SC ARNYAND SRL, după ce a devenit SC EUROPAN SRL. La început producând o gamă restrânsă de produse de panificaţii şi pâine în judeţul sălaj. Ulterior domeniul de activitate s-a diversificat, astfel ca în momentul actual producem o mare diversitate de produse de panificaţii, livrări de pâine şi alte produse, la magazinele atât din judeţul sălaj cât şi în judeţele vecine.

Pe lângă domeniul de panificaţii ne-am axat şi pe produse de patiserie şi morărit. Europan Sarmasag este o societate comercială în continuă dezvoltare care doreste să fie aliniata la toate cerinţele standardelor naţionale şi europene.

Euromarket Sarmasag a fost înfiinţat în anul 2005. Este un supermarket cu autoservire, aparţinănd companiei SC Europan SRL care vine în ajutorul dvs. în vederea usurării cumpărăturilor zilnice.

Vă aşteptăm cu un sortiment bogat şi diversificat de produse alimentare: Conserve; Alimente de bază; Dulciuri; Cafea; Tutun; Produse panificaţie; Delicatese; Băuturi alcoolice; Băuturi nealcoolice; Preparate din carne; Produse congelate; Carne Legume si Fructe; cat si produse nealimentare: Cosmetice; Detergenţi; Hrană pentru animale; Produse de unica folosinta si din hartieContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Europan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Europan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Europan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.261