Direct la continutul paginii »

Fuchs Condimente Ro SRLFirma Fuchs are, la nivel international, mai mult de 3500 de angajati, care lucreaza cu un efort sustinut, pentru a atinge cele mai inalte standarde - de calitate, tehnologie si servicii.

Grupul Fuchs este cel mai mare furnizor de condimente la nivelul continentului nostru si ocupa la nivel mondial locul al doilea intre cei mai mari specialisti in domeniul condimentelor.

In Germania, firma Fuchs detine fabrici in 3 localitati. In Dissen, unde se afla si sediul central, Fuchs se ocupa de prelucrarea materiei prime (curatare, macinare si amestec), cat si de ambalarea acesteia in mari recipiente. La 10 km departare, in orasul Melle se desfasoara activitatea de ambalare a produselor pentru industrie si se efectueaza controale in laborator. In Schönbrunn, unde se afla cea mai mare fabrica a intregului grup Fuchs, condimentele sunt ambalate in recipiente, pentru vanzarea catre distribuitori.
In Franta, din anul 1977, Fuchs produce si distribuie condimente pentru industrie, amestecuri specifice stilului de bucatarie frantuzesc.

Fuchs produce condimente pentru industrie, si, odata cu furnizarea produselor, se distribuie si indicatiile (tehnologice si "gastronomice") de utilizare pentru o consistenta perfecta si un gust desavarsit. Iata cateva dintre produsele pentru care se folosesc condimentele firmei Fuchs:pizza, salam, chips-uri, crenwurst, branza, supe, prajituri etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fuchs Condimente Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fuchs Condimente Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fuchs Condimente Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.892