Direct la continutul paginii »

Zaharul Oradea SAn ultimii ani au fost facute investitii masive de capital pentru modernizarea fabricii. Folosindu-se experienta franceza si germana, fabrica de zahar din Oradea a devenit una dintre cele mai moderne din Romania, avand implementate standardele de calitate EN ISO 9001:2001,Codex Alimentarius, SR EN ISO 14001: 2005 si OHSAS 18001: 2004. Compania are in prezent peste 300 de angajati, permanenti si sezonieri, selectati dupa metode moderne de recrutare, criteriile principale fiind competenta, dinamismul si spiritul de echipa.

Este singura fabrica din Romania care dispune de un laborator propriu de microbiologie. Standardele ridicate de calitate ale produselor noastre fac ca acestea sa fie utilizate in cele mai diverse domenii, chiar si dintre cele mai pretentioase, cum ar fi industria farmaceutica. S.C. Zaharul Oradea S.A. este o societate pe actiuni cu un capital social de 136.240.509 RON, 100% privat, facand parte, alaturi de SC Zaharul Carei SA si SC Zahar SA Arad din grupul Cristal Diamant, avand ca actionari principali compania germana Pfeifer&Langen si grupul francez Cristal Union, doua companii de mare prestigiu in EuropaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zaharul Oradea SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zaharul Oradea SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zaharul Oradea SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.096