Direct la continutul paginii »

Tip Top Food Industry SRLSocietatea Comerciala TIP - TOP FOOD INDUSTRY activeaza din anul 1993, fara intrerupere pana in prezent, avand ca obiect productia si comercializarea produselor de cofetarie, patiserie, catering, precum si biscuiti, prin reteaua de magazine proprii cat si prin distribuitori, avand un numar de peste 500 salariati.

In prezent, dispunem de propria retea de transport prin care asiguram distributia produselor noastre catre locatiile Tip Top, precum si la locatiile clientilor. De asemenea, prin folosirea ambalajelor special concepute pentru transport, garantam calitatea produselor noastre precum si cantitatea solicitata. Societatea are in prezent un numar de 34 magazine proprii si urmeaza sa inaugureze noi locatii pana la sfarsitul anului in curs.

Toate produsele noastre, designul acestora si al ambalajelor sunt marci inregistrate la Oficiul de Stat pentru inregistrarea Marcilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tip Top Food Industry SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tip Top Food Industry SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tip Top Food Industry SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.337