Direct la continutul paginii »

Dyo Balkan SrlDyo Balkan SRL a început să fabrice vopsele decorative în România, în anul 2003. Datorita cererilor, compania a crescut treptat matricea de producţie la 45 de produse prin adaugarea lacurilor si vopselelor sintetice.
Dyo Balkan a continuat să extindă reţeaua sa de dealeri prin creşterea vânzărilor directe către firmele de construcţii în Romania. Compania a vandut si alte produse comerciale, în plus faţă de linia de produse proprii.

Astazi, marcile noastre, care sunt bine-cunoscute în întreaga lume, sunt comercializate în 40 de ţări. Acestea sunt preferate, nu numai în Turcia, dar şi în multe alte ţări din întreaga lume. Principiul nostru este de a acţiona fără sacrificarea calităţii în toate circumstanţele, prin tehnologie si inovare în prim-plan şi prin dezvoltarea de noi solutii pentru cerintele clientilor nostri, ca aspect al Turciei introdusa in lume.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dyo Balkan Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dyo Balkan Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dyo Balkan Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.451