Direct la continutul paginii »

Interfrigo Com SRLDorinţa continuă de perfecţionare şi eforturile susţinute de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, ne-au transformat în unul dintre cei mai serioşi transportatori din România.

Astfel, am demonstrat clienţilor noştri că activităţile lor de transport şi distributie folosind serviciile INTERFRIGO sunt pe mâini bune.

Vă propunem să lucrăm împreună pentru a găsi soluţiile logistice cele mai bune pentru compania Dumnevoastră şi vă prezentăm mai jos avantajele noastre care reprezintă totodată şi angajamentul nostru profesional:

1. Punctualitate la încărcare/descărcare;
2. Angajaţi dăruiti cu o bogată experienţă în domeniu;
3. Asistenţă permanentă din partea persoanei de contact
(24 ore/zi, 7 zile/săpămână);
4. Camioane de condiţie tehnică excelentă pentru siguranţa mărfurilor Dumneavoastră;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interfrigo Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Interfrigo Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interfrigo Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.448