Direct la continutul paginii »

Soldori Trans SRLCompania Soldori Trans a fost infiintata in anul 2001 de catre fratii Dorin si Petru Solovastru, care impulsionati de dorinta de a inbunatati felul in care se transporta marfurile pornesc intr-un mod timid dar plin de speranta afacerea care peste doar cativa ani avea sa devina una dintre cele mai importante firme de transport intern si international de marfuri din regiunea de nord – est a Romaniei.

Compania dispunde de un service modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si un personal cu experienta si avand o capacitate de 2 camioane sau 4 aurovehicule

Spalatoria noastra auto Este dotata cu echipamente ultraperformante pentru ca masina dumneavoastra sa aiba parte de un tratament deosebit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Soldori Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Soldori Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Soldori Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.635