Direct la continutul paginii »

Apetrans SRL



SC Apetrans SRL , societate cu capital privat, infiintata in 1996 de catre Apetrei Petru si destinata trasportului de intern si international de calatori.

Deviza noastra:

Siguranta - Confort Fiecare calator care urca in autocarele Apetrans este tratat ca un oaspete..


Misiunea noastra este sa ne ducem calatorii confortabil si in siguranta la destinatie. Ne-am impus standarde de siguranta si confort ridicate pentru a satisface pe cei mai multi din clientii nostri. Noi facem calatoria dumneavoastra mai usoara si mai confortabila! Daca trebuie sa ajungeti undeva, cu noi veti ajunge in modul cel mai placut! .



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Apetrans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Apetrans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Apetrans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.