Direct la continutul paginii »

Evoluzione SRLReprezentarea grupului VOLLMER GmBh, producătorul numărul 1 european al utilajelor destinate întreţinerii sculelor pentru industria lemnului, a companiei UDDEHOLM, cu o tradiţie de peste 335 de ani în producţia de oţel şi a CMT, cele mai bune freze şi lame circulare, a dus EVOLUZIONE în top în comerţul cu scule şi utilaje pentru prelucrarea lemnului.

Cu o tehnologie modernă şi fiind lider în Europa de Est, EVOLUZIONE oferă o remarcabilă competenţă şi o expertiză specializată în ceea ce priveşte producţia de lamă panglică stelitată.

Politica noastra, de a fi "aproape de clienti si de a creste odata cu ei", s-a materializat prin deschiderea a 4 puncte de lucru si incheierea de parteneriate cu mai multi distribuitori din tara, stabilindu-se si parteneriate cu importante societati de profil din Grecia, Polonia, Ucraina si Republica Moldova.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Evoluzione SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Evoluzione SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Evoluzione SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.663