Direct la continutul paginii »

Popeci Utilaj Greu SAÎncepand cu anul 2008 compania a implementat şi certificat Sistemul de Management Integrat, ce a condus la păstrarea şi îmbunătăţirea imaginii pe piaţa internă şi externă.

Situată pe platforma industrială de est a oraşului, pe Drumul European E70 Bucureşti-Timişoara, cu posibilităţi nu numai de transport rutier şi feroviar, ci şi naval, POPECI UTILAJ GREU este partenerul ideal pentru realizarea de produse complexe de gabarite mari.

De asemenea, certificările şi calificările în domeniul sudării structurilor metalice, de către SLV MÜNCHEN şi ISIM Timişoara, precum şi autorizarea personalului după standardele europene, reprezintă un atu al credibilităţii companiei pentru clienţii noştri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Popeci Utilaj Greu SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Popeci Utilaj Greu SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Popeci Utilaj Greu SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.470