Direct la continutul paginii »

Gevalco Industrial SRLGEVALCO INDUSTRIAL SRL dezvolta in cooperare cu Institutul National de Metale Rare si Institutul Politehnic Bucuresti elaborarea de noi aliaje nobile destinate fabricarii de implanturi si proteze pentru chirurgia dentara si de coloana.

Societatea GEVALCO INDUSTRIAL SRL a fost infiintata in anul 1994.

Pornind din anul 2004, societatea se concentreaza pe productia de piese aeronautice de precizie si incheie un contract cu societatea belgiana ASCO INDUSTRIES (trecand cu succes peste auditul de client).

In anul 1999, GEVALCO INDUSTRIAL SRL accede la un program european de finantare Phare, ceea ce ii permite sa dezvolte fabricarea de scule din carburi metalice sinterizate (acestea devenind produse proprii ale societatii) si punerea in functiune de mijloace performante : masini cu comenzi numerice CNC.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gevalco Industrial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gevalco Industrial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gevalco Industrial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.433