Direct la continutul paginii »

Tricomserv SRLGama de produse pentru casa si gradina cuprinde pompe submersibile pentru puturi, hidrofoare si accesoriile aferente.

Societatea noastra este specializata in productia, importul si instalarea de echipamente de pompare atat pentru uz industrial, cat si pentru uz domestic.

Gama de produse pentru uz industrial cuprinde grupuri de pompare, pompe submersibile pentru foraje, pompe submersibile de drenaj si pentru canalizare si tablouri de automatizare.

Punctul de lucru Bucuresti (birou, depozit si service)functioneaza acum in noua locatie din Sema Park.

Alimentare cu apa a microintreprinderilor si mici sisteme de irigatie in agricultura si horticultura.Pompele sunt de productie ItaliaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tricomserv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tricomserv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tricomserv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.052