Direct la continutul paginii »

Lixland Cranes SRLDin gama de produse, vă oferim din stoc sau cu termene de livrare prompte electropalane cu sarcini cuprinse între 125 kg si 80 000 kg, având clasa de utilizare până la 3m conform FEM.

LIXLAND CRANES este partenerul companiei germane SWF Krantechnik GmbH, companie specializată în productia de electropalane cu lant sau cablu de otel si componente pentru poduri rulante,având o experientă de peste 85 de ani în productie, montaj si knowhow în domeniu.

De asemenea vă putem oferi diferite tipuri de macarale – macarale pivotante, macarale portal, poduri rulante precum si servicii de proiectare, montaj si punere în functiuneContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lixland Cranes SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lixland Cranes SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lixland Cranes SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.844