Direct la continutul paginii »

Nova Grup SRLÎn prezent SC NOVA GRUP SRL produce o gamă foarte variată de repere şi ansamble după documentaţia tehnică a clientului (în marea majoritate pentru clienţi fideli interni sau externi), dar şi produse noi realizate după documentaţie tehnică proprie.

Profesionalismul echipei de specialişti, dotarea cu utilaje performante, calitatea produselor executate, promptitudinea în livrarea acestora cât şi o politică înţeleaptă de preţuri au condus la creşterea continuă a cifrei de afaceri.

Grupul de firme NOVA şi-a câştigat o poziţie distinctă pe piaţa internă şi externă în domeniul producerii de repere prin prelucrări mecanice şi a ansamblelor rezultate din montarea acestora, destinate în special industriei constructoare de maşini şi industriei constructoare de vagoane pentru calea ferată.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nova Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nova Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nova Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.935