Direct la continutul paginii »

S.m.c.manager SAFirma are o experientei de peste 20 de ani in domeniu a echipei de cercetare-dezvoltare si a colaborarii cu un talentat colectiv de ingineri de sistem si automatisti.

Infiintata in 1994 si avand ca domeniu de activitate cercetarea, proiectarea si productia de echipamente si instalatii destinate protectiei mediului, SMC MANAGER a reusit intr-un timp relativ scurt sa dezvolte tehnologii flexibile, de inalta eficacitate si eficiente energetic pentru purificarea apelor infestate cu hidrocarburi.

Firma a reusit realizarea unei game de produse de inalta performanta, adaptabile unei multitudini de utilizari, fie ca echipamente individuale, fie incorporate in instalatii complexe, impreuna cu echipamente complementare ale altor producatori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.m.c.manager SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.m.c.manager SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.m.c.manager SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.175