Direct la continutul paginii »

Butan Grup SRLIn prezent BUTAN GRUP este specializata in proiectarea, fabricarea, ansamblarea si repararea instalatiilor de ridicat in conformitate cu cerintele ISCIR, a constructiilor industriale, confectii metalice, instalatii hidraulice, statii electrice sub 6kV

Socitatea a implementat sistemul integrat de management al calitatii ISO 9001:2001si mediului 14001:2005, fiind certificata de catre ROCERT S.A. Bucuresti. De asemenea, este autorizata de catre Inspectoratul General de Stat pentru Cazane si Instalatii de Ridicat (I.S.C.I.R.).

BUTAN GRUP este o companie romana cu capital privat infiintata la Galati in 1999.Din ianuarie 2009, s-a deschis si Filiala din judetul Prahova, cu sediul la Ploiesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Butan Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Butan Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Butan Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.701