Direct la continutul paginii »

Gastro Euroinox SRLProducator de echipamente si utilaje profesionale din inox pentru restaurante, hoteluri, baruri, echipamente firme de catering, utilaje industria alimentara, vitrine frigorifice, utilaje pizzerii, fast food, utilaje carmangerie, bucatarii profesionale restaurante, cantine, cuptoare de pizza, linii de bucatarie, autoservire, mobilier inox.

Lucrarile sunt executate de muncitori specializati si cu experienta in domeniu de peste 40 ani.

Mobilierul si utilajele sunt confectionate din inox la dimensiuni standard, dar si la dimensiuni cerute de beneficiar in functie de spatiu ce trebuie dotat.

De asemenea efectuam diverse reparatii si modernizari la utilaje si echipamente de bucatarie, de productie autohtona si de import.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gastro Euroinox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gastro Euroinox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gastro Euroinox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.678