Direct la continutul paginii »

Automatizari Industriale Imat SRLCalitatea activitatilor de cercetare-dezvoltare desfasurate pana in prezent a permis angajarea societatii, in cadrul unor consortii, in proiecte complexe de cercetare, dezvoltare si inovare, cu beneficii directe pentru societate,din punct de vedere al asimilarii de noi tehnologii si echipamente in domeniul tehnologiilor de mediu.

IMAT a fost infiintata in anul 1991, ca societate comerciala cu capital privat cu raspundere limitata, activand inca de la inceput in domeniile:
• sisteme de automatizari industriale si achizitii de date
• sisteme de actionari industriale si de masura
• tehnologii si echipamente pentru tratarea si epurarea apelor

Se prevede in viitor, ca rezultat al derularii prezentelor proiecte de cercetare, abordarea unor noi directii in acest domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Automatizari Industriale Imat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Automatizari Industriale Imat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Automatizari Industriale Imat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.702