Direct la continutul paginii »

Dewa Romania SRLCompania noastra comercializeaza intreaga gama de instalatii de vopsire ( cabine de vopsire, mix-box-uri, statii de pregatire ) si instalatii termice (cazane, centrale termice, generatoare de aer cald ), produse de catre BLOWTHERM SpA Italia.

Intreaga gama de cabine de vopsire BLOWTHERM respecta cerintele Uniunii Europene in materie, inclusiv standardul EN13355, BLOWTHERM obtinand certificatul ISO pentru proiectare, productie si comercializare inca din 1995.

DEWA ROMANIA s.r.l. Timisoara este o societate comerciala formata dintr-o echipa de profesionisti, fiind printre putinele companii, din Romania, specializata in consultanta, proiectare, montaj, mentenanta pentru cabine de vopsire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dewa Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dewa Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dewa Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.326