Direct la continutul paginii »

Ups SRLS.C. UPS s.r.l. a preluat prin angajatii sai, cei peste 30 de ani de experienta in domeniul fabricatiei pieselor de schimb noi si reconditionate, constructiei si reparatiei de utilaje metalurgice, de constructiii, subansamble, constructii metalice, etc.

S.C. UPS s.r.l. , membra a grupului DUCTIL STEEL s-a format in noiembrie 1999 prin separarea partii mecanice a S.C. DUCTIL STEEL de societatea mama.

Un domeniu nou, implementat odata cu infiintarea firmei, este producerea de garduri din panouri de plasa sudata vopsite in camp electrostatic, domeniu care a luat o amploare deosebita in anul 2001.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ups SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ups SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ups SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.393