Direct la continutul paginii »

Mecanica Marius SRLProfilul principal este fabricarea de maşini şi utilaje agricole, remorci agricole şi cisternă, remorci auto, piese de schimb pentru tractoare şi maşini agricole.

Mecanica MARIUS S.A. a fost înfinţată în anul 1948 şi a fost concepută iniţial pentru executarea de reparaţii capitale pentru tractoare şi fabricarea de piese de schimb pentru aceste tractoare.

Gama de produse: Maşini agricole, remorci agricole şi cisternă, remorci pentru autoturisme, aparate pentru stropit , componente pentru sistemele de irigaţii, gamă variată de unelte agricole şi articole de uz gospodăresc, piese de schimb pentru tractoare, piese de schimb pentru maşini agricole şi multe altele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mecanica Marius SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mecanica Marius SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mecanica Marius SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.305