Direct la continutul paginii »

Ifma SASocietatea Romana de Ascensoare (IFMA) a fost infiintata in anul 1960. De atunci pana la inceputul anilor 90 s-au produs peste 45 000 de ascensoare!

Produsele IFMA sunt conforme tuturor normelor interne si internationale referitoare la proiectarea, montajul, functionarea si intretinerea ascensoarelor.

Interesul companiei pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite a fost real, constant si intr-o continua dezvoltare.

IFMA e in Romania sinonimul pentru ascensor. Indiferent unde ne-am afla (la bloc, intr-o vila, institutie, hotel etc), cat urcam sau coboram cu liftul putem citi pe placuta care anunta constructorul: IFMA Societatea Romana de Ascensoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ifma SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ifma SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ifma SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.722