Direct la continutul paginii »

C & V Water Control SAActivitatile noastre cuprind atat importul de echipamente si subansamble necesare producerii statiilor cat si productia elementelor si subansamblelor necesare alcatuirii acestora.

C&V Water Control se concentreza pe dezvoltarea si comercializarea de echipamente si tehnologie pentru tratarea apei potabile si uzate in aplicatii rezidentiale, comerciale, industriale si municipale.

Printr-o dezvoltare continua a echipei de lucru C&V Water Control SA indeplineste cerintele urmatoarelor standarde: sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001, sistemul de management al mediului ISO 14001:2005 cat si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001:2004.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale C & V Water Control SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre C & V Water Control SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii C & V Water Control SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
C & V Water Control SA


29.436