Direct la continutul paginii »

U.m.t. SAUMT a fost fondata in 1960 prin fuzionarea intre doua fabrici mari din Timisoara. In acest moment are 4 sectoare de productie, fiecare foarte specializat in directii diferite, de la prelucrari metalurgice la structuri metalice.

Combinatia de forta de munca redusa si costuri mici de materiale a facut din UMT un partener atractiv pentru orice companie din lume

Eficienta produselor este monitorizata constant de departamentul CTC care coordoneaza productia companiei ca un tot unitar.

UMT este o companie dinamica, cu forta de munca tinara dar foarte bine pregatita si cu multa experienta. Tari din trei continente au testat calitatea, profesionalismul si rentabilitatea cooperarii cu firma UMT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale U.m.t. SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre U.m.t. SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii U.m.t. SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.