Direct la continutul paginii »

Bbd Industrial SRLScopul nostru este de a oferi clienţilor nostri produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Principalele obiecte ale activităţii noastre sunt producţia şi comercializarea de sisteme transportoare, subansamble hale industriale, automatizări industriale. Activitatea secundara a firmei noastre este comercializarea de piese auto.

Consultanţă tehnică în alegerea soluţiei optime, proiectarea sistemelor conveioare, proiectarea completă a sistemelor automatizate.

BBD Industrial este o companie în continuă dezvoltare, cu o echipă tânără, adaptabilă, care se remarcă printr-o atitudine deschisă şi inovatoare.

Proiectarea şi execuţia sistemelor este realizată de colectivul firmei BBD Industrial, cu o experienţă bogată în domeniu, utilizând cele mai moderne mijloace, proiectarea realizându-se pe calculator, iar la execuţia acestora sunt folosite maşini cu comandă numerică şi debitare cu plasma.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bbd Industrial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bbd Industrial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bbd Industrial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.820