Direct la continutul paginii »

Tehnix SRLCu o tradiţie de 15 ani în tratarea apelor uzate şi în managementul deşeurilor, firma "Tehnix" d.o.o. este una din principalele firme din Europa specializate în proiectarea, producţia şi service-ul maşinilor şi echipamentelor pentru protecţia mediului.

Deşi pentru piaţa românească produsele Tehnix sunt noi, avantajul colaborării cu noi îl constituie, în primul rând, suportul informaţional şi consultanta tehnică de specialitate pe care le puteţi avea în acest domeniu.

Tehnix s.r.l. Romania oferă aceste soluţii ţinînd cont de particularităţile fiecarei aplicaţii. Mediul în care trăim şi ne desfasurăm activitatea trebuie să ne ofere toate condiţiile pentru o viaţă sanatoasă şi nu numai!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehnix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.103