Direct la continutul paginii »

Fortpres Cug SRLCa producãtor specializat al acestor produse, FORTPRES CUG - CLUJ NAPOCA poate satisface cele mai exigente cerinte ale partenerilor de pe piata internã si externã precizând cã utilajele corespund nivelului de calitate cerut de ISO 9001.

Dotarea noastra tehnicã, experienta si profesionalismul fortei de muncã si a celor peste 150 de ingineri si tehnologi ne permit proiectarea si executia oricãrui tip de utilaj greu.

Combinatul de Utilaj Greu Cluj - Napoca a fost fondat in 1970 când s-au pus bazele unei moderne unitãti de productie pentru echipamente energetice: in special cazane cu abur, cazane de apã caldã, cazane cu destinatie specialã, arzãtoare, echipamente pentru centrale termice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fortpres Cug SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fortpres Cug SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fortpres Cug SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.731