Direct la continutul paginii »

Comceh SAComceh a reusit sa devina lider in productia de hartie tissue in Romania, progresand constant din 1964. Inovatia, avangardismul si tehologia au fost mereu principiile calauzitoare ale activitatii sale, care i-au adus succesul pe piata din Romania si in alte tari din Estul Europei.

Produsele noastre sunt fructul experientei de decenii in sectorul hartiei tissue si astfel am reusit sa castigam increderea consumatorilor: ne-am tinut promisiunea de a avea o tehnologie de avangarda, oferind astfel si o calitate deosebita.

Angajament, Pasiune, Traditie, Mandrie.
Acestea sunt principiile cardinale ale activitatii Comceh-ului, cele care au permis ca dealungul anilor sa devenim o intreprindere lider pe piata.

Provocarea Comcehului pentru viitor este cresterea constanta a eficacitatii si a productivitatii proceselor de fabricatie, calitatea si specificul propriilor produse.

Productia cuprinde toate categoriile de produse prezente pe piata tissue: hartie igienica, prosoape de bucatarie, batiste si servetele.

Produse de calitate, care sunt distribuite sub brandul propriu (Volare – Onda) sau ca produse cu marca distribuitorului (Private Label).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comceh SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Comceh SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comceh SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.775