Direct la continutul paginii »

Intermar Ltd SrlFirma noastra utilizeaza resursele dupa principiul "utilizarii durabile".

Politica de mediu a Intermar ltd se rasfrange si asupra deseurilor, firma avand propriul sistem de management al deseurilor (inclusiv al celor periculoase).

Intermar ltd are o grija constanta ca activitatile sale sa se rasfranga asupra mediului cu un impact minim.

Calitatea produselor noastre este deosebita si constanta, asigurand clientilor nostrii cel mai inalt standard de productivitate. Folosind o buna tehnologie si materie prima conforma cu legislatia actuala de protectia mediului, reusim sa asiguram un mediu sigur si sanatos pentru angajatii nostri cat si pentru comunitate. Produsele noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intermar Ltd Srl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intermar Ltd Srl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intermar Ltd Srl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.664