Direct la continutul paginii »

Celico Sanpa SRLFirma dinamica CELICO SAN PA SRL are ca obiectiv principal furnizarea de încaltaminte, în special papuci si încaltaminte profesionala, accesorii pentru încaltaminte si piele sintetica precum si servicii de consultanta si informare a producatorilor.

Valori precum respectul fata de client, efortul sustinut, munca în echipa, promptitudinea, onestitatea si seriozitatea stau la baza unei echipe învingatoare.

Inovatia si dinamismul sunt vectorii care au generat rezultatele excelente obtinute în România în ultimii doi ani. Aceste doua criterii, dupa parerea noastra extreme de importante, au consolidat pozitia firmei CELICO SAN PA printre primele locuri pe piata furnizorilor din România.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Celico Sanpa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Celico Sanpa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Celico Sanpa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.546