Direct la continutul paginii »

Weku Imobile SRLCompania noastra dispune de spatii de depozitare de aproximativ 2000 mp si se afla intr-o continua dezvoltare si expansiune pe piata Romaneasca.
Oferim o gama larga de produse din diverse domenii, diversificand in permanenta cu stocuri noi, de calitate si in acelasi timp mentinand preturile la un nivel minim.

Firma noastra a luat fiinta in anul 2001 ca si importator-distribuitor de stocuri, devenind in scurt timp unic importator si distribuitor national de lumanari produse de renumitul concern german Muller Kerzen.

Din anul 2004, WEKU devine un brand cunoscut pe piata din Romania ca urmare a comercializarii produselor sub marca proprie „WEKU”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Weku Imobile SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Weku Imobile SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Weku Imobile SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.119