Direct la continutul paginii »

Mc Pri Group SRLVă informăm că cheresteaua este uscată in două sisteme moderne de uscare tip Vanicek cu o capacitate totala de ~85 mc.
Producţia se desfăşoară pe o suprafaţă de ~950 mp, dar este posibilă extinderea producţiei de mobilă existand in proprietate cca. 2 ha. de teren şi construcţii.


Activitatea de bază este confecţii textile uşoare, in sistem lohn, incepută in octombrie 1997.Societatea a cunoscut o dezvoltare ascendentă, creşterea considerabilă a capacităţii de producţie intr-un timp scurt a dus implicit la crearea de noi locuri de muncă şi a unei bune cărţi de vizită, in faţa partenerilor străini, ceea ce a dus la incheierea de contracte cu firme cunoscute cum sunt:
-COLMAR Italia;
-MBZ GmbH Germania;
-SCHNEBERGER TV GmbH Germania;
-STEILMANN Germania;
-ARTLANDER GmbH Germania;
-HABITEX Belgia;
-COSMA GmbH Germania;
- MARO'S Italia;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mc Pri Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mc Pri Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mc Pri Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.278