Direct la continutul paginii »

Compact Rb Com SRLDespre noi probabil ca ai auzit destul de multe pentru ca iti putem spune, fara lipsa de modestie, ca suntem in topul distribuitorilor de utilaje, accesorii, piese de schimb si consumabile pentru industria de confectii si nu numai.


Gasirea solutiei cea mai potrivita pentru cerintele Dvs. poate fi dificila, avand in vedere gama mare de materiale si aplicatii

Scopul nostru este satisfacerea clientilor nostri cat mai curand posibil. Va putem transmite solutii la problemele Dvs. prin telefon, e-mail sau fax, sau prin vizite la sediul dumneavoastra.


MASINI DE CUSUT

MESE, GENERATOARE, PRESE

ACE GROZ BECKERT

HARTIE, FOLIE, CARTOANE

CUTITE, LAME, BENZI, ABRAZIVEContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Compact Rb Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Compact Rb Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Compact Rb Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.181