Direct la continutul paginii »

United Group Tex SRLUGT este o companie care ofera servicii complete, asigurand prin promptitudine si profesionalism satisfactia clientilor nostri.


Inca de la inceput ne-am organizat ca afacere de familie, iar principalul punct de lucru se afla in Bucuresti, Romania, cuprinzand 1200m de spatiu de productie, 400m spatiu pentru birouri si 1,500m spatiu de depozitare.

Comenzile sunt executate cu rapiditate datorita materiei prime pe care o avem in stoc, incluzand punga de buzunar, captuseli, termocolante tesute si netesute si nu in ultimul rand datorita angajamentului pe care ni-l luam fata de clienti.


Dispunand numai de personal calificat, telul companiei noastre a devenit raspunderea in timp real si cu profesionalism la solicitarile tuturor clientilor, oferind produse si servicii de calitate dar si preturi competitive si termene de livrare bune, toate acestea datorate experientei acumulate.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale United Group Tex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre United Group Tex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii United Group Tex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.