Direct la continutul paginii »

Ab Systems SRLAB Systems a fost infiintata in octombrie 2000. S-a impus pe piata tehnologiei codificarii automate a datelor prin sistemele de urmarire a productiei care au fost implementate in firme de renume din domeniul confectiilor si tricotajelor.

Ca furnizor de echipamente AB Systems ofera posibilitatea achizitionarii de echipamente de coduri de bare, accesorii si piese de schimb provenind de la peste 100 de producatori mondiali.

Oferta noastra acopera toate necesitatile unei companii care utilizeaza aceasta tehnologie pe fluxul de productie, in gestiunea de materii prime si materiale sau gestiunea de produse finite.

Printre cei mai importanti mentionam : Zebra, Intermec, Symbol, Datamax, Toshiba TEC, Sato, Monarch, HHP, PSC, Datalogic, Avery Dennison, Printronics, Unitech, CipherLab, Citizen, Denso, Opticon, Metrologic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ab Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ab Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ab Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.