Direct la continutul paginii »

Studio Kassa SRLProdusele captivante al caror stil e un cocktail intre estetica strazii si un glamour creativ si sofisticat , respecta un optim raport intre calitate si pret.


FashionBox este un magazin virtual ce se adreseaza unei clientele care imbraca miturile cotidiene ale imaginatiei tinerilor, aducandu-le mai aproape marci sub emblema "made in Italy", precum: Celynb, Imperial, Please, Souvenir Clubbing, Rossodisera, Atos Lombardini, Cop.Copine, Deca, Antonello Serio, Aloe, Akela Key, Roma 1950, etc.


Termenul de livrare este de 1-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, pentru cazuri speciale, ne asumam dreptul de a prelungi aceasta perioada, anuntand in prealabil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Studio Kassa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Studio Kassa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Studio Kassa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.245