Direct la continutul paginii »

Bia Film SRLInfiintata in anul 2000, Bia Film S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Lugoj, judetul Timis.

Compania Bia Film S.R.L produce o gama larga de rochii de mireasa, accesorii nunta, filmari, poze, invitatii, aranjamente sali. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.www.casamarcu.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bia Film SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bia Film SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bia Film SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.