Direct la continutul paginii »

Tody Professional SRLImbinand cutezanta cu prudenta, Tody Professional a aparut din dorinta actionarilor de a oferi pietei o alternativa viabila si de durata.


Tody Professional este o societate tanara si dinamica ce comercializeaza si distribuie la nivel national echipamente de lucru, incaltaminte de protectie, sosete şi ciorapi, consumabile hoteliere, pe care le executa prin parteneriatele echilibrate si stabile ce le are cu producatorii sai.Inca de la infiintare, societatea si-a propus sa acorde o atentie deosebita clientilor si furnizorilor sai, oferindu-le acestora parteneriate si solutii viabile pentru a asigura un suport echilibrat si stabil a propriilor business-uri, acest lucru conducand la o schimbare de mentalitate a relatiei FURNIZOR - DISTRIBUITOR - CLIENT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tody Professional SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tody Professional SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tody Professional SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.